Hűtő választása vendéglátó egységbe: így hozz döntést!

A vendéglátóiparban az élelmezés területén talán a legfontosabb, hogy biztosítva legyenek a vendéglátóipari egység számára a jó minőségű, nagy tároló térrel rendelkező, üzembiztos hűtő és fagyasztószekrények.
Hűtő választása vendéglátó egységbe: így hozz döntést!

A legmegfelelőbb készülékeket, amelyekre a professzionális területeken szükség van, jellemzi a kiváló minőségű alkatrészek, a hatékony hűtési teljesítmény, maximális hűtési térfogat, a biztos állandó hőmérséklet és a könnyű tisztíthatóság.

Az élelmezés területén a hűtőszekrényeknek és a mélyhűtőszekrényeknek különösen szigorú előírásoknak kell megfelelni, hiszen egyszerre sok ember élelmezését tudják biztosítani a segítségükkel. A HACCP rendszer a legmagasabb szintű élelmiszer higiéniai követelmények rendszere, így az is fontos, hogy ezek a készülékek beköthetők legyenek ebbe a rendszerbe.

A hűtő és mélyhűtő szekrényeknek alacsony energiafelhasználással és maximális gazdaságosságukkal együtt tökéletes hűtési teljesítményt kell nyújtaniuk, még akkor is a környezeti tényezők extrémmé válnának.

Milyen feltételeknek kell megfelelni egy vendéglátóipari hűtő- és fagyasztó gépnek?

● Maximális teljesítmény

A vendéglátóipari felhasználású mélyhűtőszekrényeknek tökéletes hűtési teljesítményt kell biztosítani akkor is ha különleges körülmények alakulnak ki. Nagyteljesítményű és környezetbarát hűtőközegek, precíz vezérlések, a legmodernebb komponensek a hűtőkészülékek gyártásánál, amelyek biztosítják, hogy a termékek minősége és frissessége tartósan megmaradjon a készülékek gazdaságos működésével együtt.

● Alacsony üzemeltetési költségek

A nagy teljesítményű készülékek az optimális hűtési rendszereknek köszönhetően, nagyon alacsony energiafelhasználás mellett működnek. Ehhez a precíz elektronikai vezérlések is hozzájárulnak, sőt a rendkívül hatékony szigetelőanyagok is, amelyek megakadályozzák a hőmérséklet emelkedését. Ezek pedig hozzájárulnak a környezet kíméléséhez és az alacsony működési és üzemeltetési költségekhez. A kiváló minőségű alapanyag felhasználása miatt, a készülékek hosszú ideig biztonságosan tudnak működni.

● Robosztus kivitel

Mivel ezeket a készülékeket intenzív használatra tervezték, kialakításuk az igénybevétel miatt igen robosztus kell, hogy legyen és kiváló minőségű anyagokból, gondos munkával kell, hogy készüljenek. A készülékek példás minőségűek, az elektronikus és a hűtéstechnikai összetevőket a hatékonyság növelése érdekében összehangolják egymással.

● Könnyű tisztíthatóság

Miután a higiénia döntő szerepet játszik a vendéglátóiparban, ezért fontos, hogy a hűtő és mélyhűtő berendezéseket úgy alakítsák ki, hogy azok minél könnyebben és egyszerűbben legyenek tisztíthatóak. A polcok és a rácsok magassága állítható kell, hogy legyen, hogy jobban tudjon igazodni a termékek csomagolási méretéhez, és így kivéve könnyen tisztíthatóak lesznek. Többnyire az új designokat már görgőkkel is felszerelik, hogy alattuk is kényelmesen tisztán lehessen tartani a padlót.

● Mutatós külső

A vendéglátóipari hűtőgépek nagy része már rozsdamentes acélból készült, nagy hangsúlyt fektetve ezzel a minőségre és az eleganciára.

● Könnyű szervizelés

Miután ezek a gépek kiváló minőségű anyagokból készülnek, hosszú életteartamúak, alig van szükség karbantartásra, egyszerűen kezelhetők, így ezekre a professzionális alkalmazási területre alkalmasak.

A vendéglátóipari hűtők ára az Anvalor webáruházban fajtánként és méretenként megtekinthető. Így még könnyebb a választás, hiszen mindent egyszerre látunk.

Összegezve

A vendéglátóipari hűtő és mélyhűtő gépek vásárlása esetén a döntést meghatározó tényezők, a teljesítmény, az üzemeltetési költségek, a robosztus kivitel, a könnyű tisztíthatóság, a mutatós külső és a könnyű szervizelési lehetőség.

Kapcsolódó cikkek

Zöld, piros vagy sárga? Három élelmiszercsoport segít az egészséges táplálkozásban

Zöld, piros vagy sárga? Három élelmiszercsoport segít az egészséges táplálkozásban

Most kiderül, mit ehetünk bátran, és mit érdemes inkább elkerülni.

3 izgalmas italtrend 2023-ra

3 izgalmas italtrend 2023-ra

A világ legjobb bártenderei körében folyamatosan közvélemény kutatást tartanak, hogy listázni tudják, hogy melyek azok az italok, amelyek aktuálisan igen kedveltek.

Hűtő választása vendéglátó egységbe: így hozz döntést!

Hűtő választása vendéglátó egységbe: így hozz döntést!

A vendéglátóiparban az élelmezés területén talán a legfontosabb, hogy biztosítva legyenek a vendéglátóipari egység számára a jó minőségű, nagy tároló térrel rendelkező, üzembiztos hűtő és fagyasztószekrények.